Nieuws

Kerstvakantie
Ook het koor gaat met kerstreces. De laatste repetitie is op dinsdag 13 december 2022. De eerste repetitie in het nieuwe jaar 2023 is op dinsdag 10 januari. 

Nieuwe dirigent
Per 1 november 2022 heeft het koor een nieuwe dirigent Bas de Ruyter. Het koor is hier blij mee daar zij al geruime tijd zonder dirigent zaten. Natuurlijk werd er door gerepeteerd onder leiding van het koorlid Wim Voorrips, die het koor op een uitstekende manier draaiende heeft gehouden.

RZDG 20 jaar
Het koor bestaat per 22 oktober 2022, 20 jaar! Het bestuur heeft hiertoe een gepaste viering in voorbereiding. Op de repetitie van 1 november 2022 is het koor alvast getrakteerd met gratis koffie, een drankje en versnaperingen.

Op zaterdag 14 januari 2023 is dit feest met 60 gasten groots gevierd in het Verenigings gebouw te Jaarsveld. Na een toespraak door de voorzitter Martin van Duin was er een verassingsoptreden van het koor “Sterk Spul uit Linschoten” met aansluitend een uitgebreid buffet. Daarna konden de koorleden onder leiding van quizmaster Rob Valkenburg na het beantwoorden van vragen een spijker slaan in een stuk hout. Wie de meeste vragen goed had beantwoord en de spijker het diepst had geslagen werd de winnaar. Uiteindelijk won Ben Gubbels de gouden spijker trofee. De avond werd aan elkaar gepraat door de pr-man van het koor Kees den Uil.

Muzikanten gezocht

Reacties zijn gesloten.