Nieuws

Zomervakantie 2023
Het bestuur heeft de zomervakantie voor 2023 vastgesteld. De laatste repetitie is op dinsdag 11 juli en de eerste repetitie is op dinsdag 29 augustus

RZDG 20 jaar
Het koor bestaat per 22 oktober 2022, 20 jaar! Het bestuur heeft hiertoe een gepaste viering in voorbereiding. Op de repetitie van 1 november 2022 is het koor alvast getrakteerd met gratis koffie, een drankje en versnaperingen.

Op zaterdag 14 januari 2023 is dit feest met 60 gasten groots gevierd in het Verenigings gebouw te Jaarsveld. Na een toespraak door de voorzitter Martin van Duin was er een verassingsoptreden van het koor “Sterk Spul uit Linschoten” met aansluitend een uitgebreid buffet. Daarna konden de koorleden onder leiding van quizmaster Rob Valkenburg na het beantwoorden van vragen een spijker slaan in een stuk hout. Wie de meeste vragen goed had beantwoord en de spijker het diepst had geslagen werd de winnaar. Uiteindelijk won Ben Gubbels de gouden spijker trofee. De avond werd aan elkaar gepraat door de pr-man van het koor Kees den Uil.

Muzikanten gezocht

Reacties zijn gesloten.